Program


10. Polska Jazz Fesztivál / Piotr Wojtasik Quintet: To Whom It May Concern (PL)
2

10. Polska Jazz Fesztivál / Piotr Wojtasik Quintet: To Whom It May Concern (PL)

Wojtasik ezúttal neves lengyel művészekkel, quintetje élén érkezik Budapestre, a Polska Jazz Fesztivál jubileumi, 10. kiadására, hogy bemutassa To Whom It May Concern című műsorát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 10. csütörtök, 20:00

10. Polska Jazz Fesztivál / Piotr Wojtasik Quintet: To Whom It May Concern (PL)

Közreműködik:
Piotr Wojtasik - trombita
Marcin Kaletka - szaxofon
Michał Tokaj – zongora
Michał Barański – nagybőgő
Łukasz Żyta – dob

A lengyel trombitás, Piotr Wojtasik már a 80-as évek vége óta igen intenzíven jelen van hazája jazzéletében, ahol játékát ''igazi revelációnak'' minősítették. Saját zenekaraival és közreműködőként is végigturnézta Európa neves fesztiváljait, klubjait, rendszeresen dolgozik külföldi, főként amerikai muzsikusokkal. Koncertezett többek között Dave Liebmannel, Kenny Garrett-tel, 2006-ban New Yorkban pedig a vezetésével került rögzítésre a We Want To Give Thanks című album, olyan jazzlegendákkal, mint a Reggie Workman – Billy Hart ritmusszekció, illetve a Gary Bartz – Billy Harper szaxofonpáros.

Játékát a hazai közönség is jól ismerheti, hiszen a BMC korábbi fesztiváljain fellépett már például a Szabó Dániel Trió, illetve Fekete-Kovács Kornél vendégeként, majd 2013-ban saját quartetjével köszönthettük az Opus Jazz Club színpadán, melyben Tóth Viktor, Hodek Dávid és Michał Barański voltak társai.

Wojtasik ezúttal neves lengyel művészekkel, quintetje élén érkezik Budapestre, a Polska Jazz Fesztivál jubileumi, 10. kiadására, hogy bemutassa To Whom It May Concern című műsorát. Együttesének hangzása alapvetően a hatvanas évek jazzéből táplálkozik, ugyanakkor a folkos behatás, illetve a trombitás szerzeményeinek modern felépítése meglepő fordulatokkal színesíti muzsikájukat.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A Mágnás Miska a magyar operettirodalom egyik legsikeresebb műve, mely újra és újra repertoárra kerül zenés és prózai színházakban egyaránt. Ez egyrészt szatirikus, mulatságos történetének köszönhető, másrészt Szirmai Albert és Gábor Andor olyan pompás, örökzöld számainak, mint például A nő szívét ki ismeri, az Úgy szeretnék boldog lenni vagy a Cintányéros cudar világ.

2 AZ EGYBEN – SZÜLETÉSNAPI NAGYKONCERT

Ajánló


A Vági Bence művészeti vezető által megálmodott alkotás klasszikus meséket megidéző története szerint Kristály-világ úrnője elvesztette hitét az emberi érzelmekben,…

Ezen a Padláson "Ég és Föld között" minden megtörténhet, akárcsak a mesékben. Egy fiatal tudós megszállottan dolgozik szuperintelligens számítógépén, és…

Diótörő - Klasszikus mese-show, újragondolva A történet kezdetén megismerhetjük Masát, Mását és Lujzát, a három testvért, akik a szeretet ünnepén…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!