Program


1x3 néha 4

1x3 néha 4

Április 9-én kerül sor a Veres 1 Színház következő bemutatójára, egy fergeteges Ray Cooney -Tony Hilton bohózatra. A helyzetkomikumban dúskáló 1×3 néha 4 (One For The Pot) egyik érdekessége, hogy a főhősét játszó színésznek, Mohai Tamásnak egy este alatt négy karakter bőrébe kell majd bújnia.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 2. szombat, 21:00

A Veres1 színház bemutatja:

Ray Cooney–Tony Hilton: 1x3 NÉHA 4
bohózat két részben
Esőnap: július 3. vasárnap 21:00

Egy másik kuriózum pedig a rendező személyéhez fűződik. Nagy Sándor éppen tíz éve játssza az előadás főszerepét a Madách Színházban: „Iszonyatosan nagy kihívás volt memóriailag, fizikálisan és színészileg egyaránt” – nyilatkozta Billy Hickory Wood alakjáról a Jászai Mari-díjas színművész, aki úgy tervezi, az előadás a harmincas évek világába fogja visszaröpíteni a nézőket.

A további szerepekben többek között Kerekes Józsefet, Beleznay Endrét, Mihályfi Balázst és Zorgel Enikőt láthatják.

Rendező: Nagy Sándor

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!