Program


3 x j(A)zz! / Shake Stew (AT)

3 x j(A)zz! / Shake Stew (AT)

Idén már ötödik albumával jelentkezik a mára jelenséggé vált osztrák Shake Stew. A Heat című lemezen zenei világuk teljes pompájában ragyog fel: fülbemászó, látszólag egyszerű dallamok lépésről lépésre fokozódnak egyre sűrűbb ritmusok őrjöngő orgiájává.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 10. szombat, 20:00

A két dobosból, két nagybőgősből és három fúvósból álló zenekar hangszer-összeállítása szokatlan, ám egyúttal elengedhetetlen alkotóeleme annak a magas energiájú hangzásnak, amely akár a Shake Stew védjegyének is nevezhető, és hírnevük alapját képezi. A felállást guembri (marokkói basszuslant) és fuvola egészíti ki, még több telítettséget kölcsönözve a hangok komplex egyensúlyának és egybeeolvadásának.

A Shake Stew 2016-os bemutatkozása a saalfeldeni jazzfesztiválon, s az azt rövidesen követő The Golden Fang című debütáló albumuk látszólag a semmiből robbant be az európai jazzéletbe. A hipnotikus afrobeat és a jazz groove-ok hihetetlen energiájú elegyéből alkotott zenéjük nemcsak a hazai porondon, de Európa-szerte is azonnal ismertté tette őket. Az üstökösként felfelé ívelő pályájú fiatal bőgős, Lukas Kranzelbinder vezette csapat élő fellépései minden alkalommal tűzbe hozták közönségüket, amit második lemezük, a Rise and Rise Again – a karizmatikus londoni szaxofonos, Shabaka Hutchings vendégszereplésével – még tovább fokozott.

2019-ben a Shake Stew harmadik, Gris Gris című stúdióalbumával folytatta neves német díjakkal szegélyezett diadalmenetét. Mivel a zenekar félmegoldásokkal sohasem érte be (az album első kislemeze például 19 perces), a Gris Gris dupla album lett abból, ami a legjobb bennük: tüzes jazz és transzszerű groove-ok, táncra hívó pulzálás és spirituális jazz kitörések magas oktánszámú keveréke.

Közreműködik:

Lukas Kranzelbinder - nagybőgő, guembri
Astrid Wiesinger - altszaxofon, stritch
Johannes Schleiermacher - tenorszaxofon
Martin Eberle - trombita
Christian Wendt - nagybőgő
Nikolaus Dolp - dob, ütőhangszerek
Herbert Pirker - dob, ütőhangszerek

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most, a legszebb férfikorban. Húsz éve várt egyéjszakás kaland az oxfordi kollégisták találkozóján. Hét férfi és egy nő – mindenki egyért, egy mindenki ellen.

Az előadáson Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait hallhatja a közönsé

Ajánló


Szeretetkert: improvizációs játék önmagunkról Ízelítő kapcsolataink hétköznapjaiból.

A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre: 2021. szeptember 10-11-12-én bemutatja az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt, Szirtes Tamás rendezésében. A…

A világhírű díva és a világhírű maestro túl a karrierjük delén féltékenységtől fűtött háborúba kezd. Rajongó írók és titokzatos lakájok…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!