Program


A lányok angyalok?! - a Monarchia Operett előadása

A lányok angyalok?! - a Monarchia Operett előadása

Műfajában a legnépszerűbb dalok, a legkedveltebb zeneszerzők és a legismertebb melódiák: Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Eisemann Mihály Johann Strauss legszebb dalainak részletei, A Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Csókos asszony, és a Sissi a magyar királyné dallamai csendülnek fel a Monarchia Operett egész estés, 2 felvonásos előadásában, a…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 31. vasárnap, 19:00

A Monarchia Operett előadása
A LÁNYOK ANGYALOK?! - a Monarchia Operett előadása
Az előadás hossza 150 perc egy szünettel.

Egy ízig-vérig magyar zenei stílus, amelyet az egész világon ismernek, szeretnek, énekelnek. De vajon mi a titka a mai napig a világhírű magyar operett évszázados népszerűségének?

2 óra kalandozás a keringők királyainak városába, a hűvös Oroszország tájain, vagy éppen a forró erotikus Afrika vidékeire. Tüzes spanyol dámák, muzsikus cigányok, a revük tolldíszes, csillogó táncosnői, rakott szoknyás lányok és csikósok közreműködésével elevenítik meg a békebeli Budapest és kel életre Sisi, a magyar királyné története. De megjelenik egy igazi cigánykaraván és megmutatják azt is, hogyan is vígad a magyar. Mindez humorral, vidámsággal, romantikával fűszerezve és percenként változó, fantasztikus látványképpel.

Közreműködők:
Denk Viktória
Árvai Dániel
Kollár Péter Erik
Gats Éva
Kádár Szabolcs János
Dezső Ágota
Szűcs Laura
Nagy Bence

Sztárvendég: Oszvald Marika és a Monarchia Operett zenekara Kéménczy Antal vezetésével.
Rendező és jelmeztervező: Kollár Péter Erik

Tájékoztatjuk nézőinket, hogy a program befogadott produkció, ezért a Városmajori Szabadtéri Színpad kedvezményei nem érvényesek rá.

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!