Program


A Liszt Ünnep nyitókoncertje / LISZT ÜNNEP 2022

A Liszt Ünnep nyitókoncertje / LISZT ÜNNEP 2022

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 7. péntek, 20:30

Liszt: Via crucis

 

Közreműködik: Horti Lilla, Sherry Williams – ének, Ávéd János – tenorszaxofon, Brian Charette – Hammond-orgona, Virágh András Gábor – orgona, Modern Art Orchestra

Vezényel: Fekete-Kovács Kornél

 

A Liszt Ünnep nyitókoncertje a különböző műfajok közötti átjárással hallatlanul izgalmas utazásra hív, a Fekete-Kovács Kornél vezetésével színpadra lépő Modern Art Orchestra Liszt Ferenc egyik legkülönlegesebb, a 20. századi zenéhez sok szálon kötődő darabjának előadásával igazolja, hogy a legnagyobb remekművek sokféle értelmezésre adnak lehetőséget.

A jazz és a klasszikus zene olyan kiválóságai lépnek fel a koncerten, mint az egyik legvarázslatosabb személyiségű amerikai jazzénekesnő, Sherry Williams és a nagyszerű magyar szoprán, Horti Lilla. A zeneszerzőként és orgonaművészként egyaránt generációja vezető művészének számító Virágh András Gábor és a New York-i jazzélet meghatározó személyisége, az orgonista Brian Charette találkozása is egyedülálló élménnyel kecsegtet.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A világszerte ünnepelt német szoprán, Marlis Petersen lesz a Nemzeti Filharmonikus Zenekar szólistája azon a hangversenyen, amelyen az együttest főzeneigazgatója, Vashegyi György a bécsi Musikverein nagytermében vezényli 2025. március 5-én.

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!