Program


A Magyar Költészet Napja
2

A Magyar Költészet Napja

Vagyok - Szabó T. Anna költő és Sinha Róbert gitáros költészet napi előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 10. szerda, 18:00

Szabó T. Anna és Sinha Róbert Hollandiában találkozott először, amikor 2004-ben a Szabó Magdával közös amszterdami esten léptek fel mindketten.

Új műsoruk unikum: a különlegessége, hogy a felolvasás és az izgalmas, ritmikus vers-zene kombinációk mellett kettejük saját, énekelt dalai is megjelennek. A költő előadja majd elő zenei kísérettel, felnőtt közönség előtt az énekelt vagy énekelhető verseit és versprózáit, és közben mindketten mesélnek vers és zene elemi kapcsolatáról, a dalok születéséről, ihletforrásaikról, a kreativitás eszközeiről, és természetesen azokról az alkotókról is, akiket a legjobban szeretnek.

Fotók: Somorjai Blanka

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!