Program


A magyar kultúra napja - Ifjú Szívek Táncszínház vonósnégyese

A magyar kultúra napja - Ifjú Szívek Táncszínház vonósnégyese

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 21. péntek, 19:00

Tisztelt Látogatóink!

A magyar kultúra napja tiszteletére meghívott Ifjú Szivek Táncszínház tánckara a járványügyi helyzet kedvezőtlen alakulása miatt nem tud fellépni a MOMkultban. A Saját anyag c. előadás helyett az együttes vonósnégyese Giuoco Piano c. lemezének magyarországi színpadi premierjére kerül sor január 21-én.

Ifjú Szivek Táncszínház vonósnégyese: Giuoco Piano

Az Ifjú Szivek Táncszínház alkotóműhelyében friss gondolatok és újszerű látásmódok lépnek kölcsönhatásba; a közös inspiráció által így érvényre jutott zene jelenik meg a  formáció legújabb albumán. A hagyományos hangszeres népzene mellett hangsúlyosabban jelennek meg Hegedűs Máté és Hegedűs Gergely Dávid szerzeményei; a koncerten elhangzanak a táncműhely legsikeresebb előadásainak zenei tételei is: részleteket mutatnak be az Autentika, a Határon túli nemzeti tánc és az Allegro Molto Barbaro c. előadásokból.

 

A 2022. január 21-i Autentika – Saját anyag c. előadásra váltott jegyek érvényesek az Ifjú Szivek Táncszínház vonósnégyese: Giuoco Piano c. koncertjére, de a műsorváltoztatás miatt lehetőség van a belépők visszaváltására is. Kérjük, a jegyek visszaváltásának igényét a jegy@momkult.hu e-mailcímen szíveskedjenek jelezni 2022. január 21-én 17 óráig.

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!