Program


Ararat  Worship Night Live koncert

Ararat Worship Night Live koncert

Az Ararat Worship Collective budapesti keresztény fiatalokból álló zenekar, akik - saját bemutatkozásuk szerint - Istennek és Istenről szóló dalokat játszanak, melyekkel a céljuk elsősorban nem a szórakoztatás, hanem az evangélium üzenetének hirdetése és Jézus Krisztus személyének középpontba állítása.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 6. kedd, 19:00

ARARAT WORSHIP COLLECTIVE

koncert

Esőnap: szeptember 7.

Kapunyitás: 18.00

Vendégzenekar: 19.00

Ararat: 20.00

Az Ararat Worship Collective budapesti keresztény fiatalokból álló zenekar, akik - saját bemutatkozásuk szerint - Istennek és Istenről szóló dalokat játszanak, melyekkel a céljuk elsősorban nem a szórakoztatás, hanem az evangélium üzenetének hirdetése és Jézus Krisztus személyének középpontba állítása. Szívhez szóló dallamaik, monumentális zenei világuk és a Biblia szellemiségében íródott dalszövegeik keresztények és nem keresztények ezrei számára jelentenek inspirációt és lelki feltöltődést.

A kollektíva 2018-as indulása után rövid idő alatt meghatározóvá vált a magyar keresztény könnyűzenei életben. Dalaikat YouTube-on milliós nézettségek követik, eddigi rendezvényeiket ezrek látogatták.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon megrendezésre kerülő koncerten a népszerű Ararat számok mellett új dalok is elhangzanak majd.

A koncertre támogatói jegyek is vehetők melyek teljes bevételét a zenekar a segítséggel élő gyermekeket és családjaikat támogató KERT Alapítvány számára ajánlotta fel. A támogatói jegyet vásárlók a szervezők jóvoltából hajóval érkezhetnek majd a Margitszigeti Színházba.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!