Program


Önfejvesztő - Szobácsi Gergő önálló estje, műsorvezető: Török Ádám - BEMUTATÓ

Önfejvesztő - Szobácsi Gergő önálló estje, műsorvezető: Török Ádám - BEMUTATÓ

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 20. péntek, 19:00

Manapság rengeteg önfejlesztő könyv, YouTube videó, tréner mondja meg nekünk, hogy hogyan kell élnünk. De hogy miért vagyunk olyanok amilyenek? Miért hajtják le a nők a WC deszkát és a férfiak miért nem? Honnan tudják a nők, hogy mi hol van, és a férfiak miért nem találnak soha semmit? Miért anyázunk a dugóban? Hogyan működünk mi emberek? 

 

Ezekre kérdésekre, és még sok minden másra a humoron keresztül keresi a válaszokat Szobácsi Gergő estjében, egy kis pszichológiával és önismerettel fűszerezve.


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:
Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!