Program


BDZ Fúvósötös koncertje könyvbemutatóval

BDZ Fúvósötös koncertje könyvbemutatóval

BDZ FÚVÓSÖTÖS
Villányi Péter – oboa
Sándor Balázs – klarinét
Kotroczó Szabolcs – fagott
Börzsönyi Máté – kürt
Bánki Berta – fuvola

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 16. kedd, 18:00

A hangverseny előtt Papp Erzsébet: Porcelán art című könyvének bemutatója (kb. 20 percben).

Porcelán art egy művészeti album, szerkesztője, művészeti vezetője a pálházai Porcelán Manufaktúra megálmodója, tulajdonosa. Az album a porcelán innovatív művészeti felhasználását mutatja be sok szép fotóval, hangulatképpel, magyar és angol nyelvű leírással.

Foglalkozik többek között a tradíciókkal, az egyes korstílusok, valamint képzőművészeti alkotások porcelán ékszereken való megjelenítésével, magyar ősi motívumok és formák elemeinek újragondolt felhasználásával, illetve érinti a porcelán manufakturális gyártását is.

Porcelán art modern, színes kiadvány kemény kötésben.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

„Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi is utána, és azt üvöltik mind: "Félre! Helyet! Helyet! Helyet!" Meglátod, a fiatalok mindjárt bekopognak az ajtómon, és..." Részlet a darabból.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!