Program


Bertolt Brecht: A szecsuáni jólélek - Y Csoport

Bertolt Brecht: A szecsuáni jólélek - Y Csoport

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 8. kedd, 19:00

Egy ideig az ember jó akar lenni. Aztán csak boldog. Mintha a kettő nem járhatna együtt. Bizonyos körülmények között pedig csak túlélni lehet. A nyomor önzőséghez vezet. A jólét még inkább. Ki tud önzetlen maradni ebben a világban? Ha saját terheinket képtelenek vagyunk vinni, és más kapujába tesszük le, valaki összeroskad alatta. De mit tegyen az, aki segíteni akar másokon?

 

Szereplők: Boda Tibor, Bognár Anita, Boros Ádám, Hermányi Mariann, Kazári András, Király Orsolya, Pálya Pompónia Fordító: Nemes Nagy Ágnes Látványtervező: Bognár Eszter, Ferenczi ZsófiaFény: Váradi András Rendezőasszisztens: Garádi Gréti Rendező-koreográfus: Vadász Krisztina Művészeti vezető: Móga Piroska

 

Támogatók: NKA, Bethlen Téri Színház, Pro Progressione, PINKPONILO 

 

Az előadás hossza 95 perc.

 

"Az előadás a Suhrkamp Verlag engedélyével, a Hofra Kft. közvetítésével jött létre.www.hofra.hu"

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!