Program


Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban

Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban

Marc Camoletti filmvásznon is nagy sikert aratott vígjátékát Hamvai Kornél fordította magyarra rendkívül ötletesen, a nyelvi humoron túl élezve a helyzetkomikumokat is.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 20. vasárnap, 17:00


A nőcsábász építész három légikisasszony szeretője a menetrendi zavarok miatt egyszerre jelenik meg lakásán, ráadásul betoppan kétbalkezes régi iskolatársa is. A nappaliból 6 ajtó nyílik: a különböző szobák közötti fergeteges helycserék, hirtelen támadó és összedőlő haditervek, hallucinációkat okozó mérgezett konyak, véletlen személycserék fokozzák a feszültséget, teszik egyre kilátástalanabbá a helyzetet. A megoldást természetesen a leggyengébb láncszem, a kétbalkezes barát és a rutinos házvezetőnő jelenti.

Ez a nagyszerű technikával, ezer leleménnyel megírt játék felhőtlen szórakozásra ad lehetőséget, ugyanakkor magas szintű színésztechnikát, sűrítően karakterizáló képességeket kíván a játszóktól.

Szereplők:
BERNARD: Koscsisák András
BERTHA: Oravecz Edit
ROBERT: Molnár Ervin
JUDITH: Pap Lívia
JANET: Kovács Ágnes Magdolna
JACQUELINE: Egri Zsófia

Fordította: Hamvai Kornél
Díszlettervező: Kovács Yvette Alida
Jelmeztervező: Justin Júlia
A rendező munkatársa: Magyar János

Rendező: Szelle Dávid

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!