Program


Bran együttes

Bran együttes

30 évvel ezelőtt a Bran együttes alakulásakor az országszerte megnyíló fantasztikus alternatív klubok és kocsmák, az ír zene magyarországi térhódítása és a mindenkire jellemző lelkesedés segítette a zenekar ismertté válását.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 25. szombat, 18:00

Az együttes 1993 óta játszik Budapesten, a XII. kerületi Jókai Klubban, ahol a ’90-es évek egyik ír zenei központja működött rendszeres koncertekkel, Szt. Patrik napi fesztiválokkal, tavaszi Kerty Partikkal és a HIFA (Magyar-Ír Baráti Szövetség) kulturális programjaival. A Bran tevékeny részt vállalt a programok szervezésében, majd állandó klubjával itt folytatta tovább koncertjei mellett a kelta népekről szóló ismeretterjesztést is.

A klubban írországi, skóciai és Bretagne-ban szerzett élményeiket, az őket ért zenei és kulturális hatásokat és a zenében megfogalmazódó töretlen, bár árnyaltabb optimizmust szeretnék a hallgatók számára átadni, átélhetővé tenni.

A havonta egyszer tartott klubban Írországot, Skóciát, Bretagne-t idéző diaképek segítségével mesél Kovács Gábor a gazdag kelta mitológia avatott képviselőjeként, beszél a kelta népek sokszínű kulturális hagyományairól, ezután természetesen sok-sok zene, a koncertek során pedig néha a zenekar régebbi közreműködői is fellépnek.


Mindenkit szeretettel várunk!

Az együttes tagjai:

Kovács Gáborján – koncertina, ének, mesék, bodhrán (ír kézidob);
Császár Róbert – gitár;
Nagy Katalin – furulyák;
Mózer Tamás – mandolin;
Kis Sándor – bodhrán (ír kézidob)

Ajánlatunk


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!