Program


Canarro koncert

Canarro koncert

Repertoárjukban saját szerzemények és közismert dallamok szerepelnek a világ minden tájáról, köztük klasszikus filmek gyönyörű slágerei egy igazán különleges hangzásban kerülnek feldolgozásra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 23. csütörtök, 19:00

Canarro

A francia-belga manouche swing, az argentín tangó, a brazil bossa-nova, a francia sanzon és a békebeli magyar kávéházi muzsika keveredik a Cannaro együttes koncertjein az amerikai jazzre jellemző szabadsággal, sodró lendülettel, életörömmel, miközben zenéjük a tradicionális gypsy jazz, más néven a manouche swing stílus köré épül.

Tagok:
Sidoo Attila - gitár
Szakál Tamás - hegedű / ének
Marosi Zoltán - harmonika
Jakab Viktor - gitár
Soós Márton – bőgő

A koncert megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

A kedvezményes jegyeket, csak az Eötvös10 pénztárában tudják megvásárolni a megfelelő igazolások felmutatásával.

A koncertre a védettségi igazolvány kötelező!

Ajánlatunk


A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano- és klavikordművész. Tanulmányait a budapesti Zeneakadémián és az Amszterdami Konzervatóriumban végezte.

Ajánló


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!