Program


Csak semmi pánik... - Bujtor István Filmfesztivál

Csak semmi pánik... - Bujtor István Filmfesztivál

Piroch Gáborral, a kaszkadőrök egyik legnagyobb alakjával, a film többi szereplőjével és az alkotókkal közösen nézheti végig a filmet, ami előtt L. Dézsi Zoltán beszélget is velük! A fesztivál második napján a Csak semmi pánikra válthat jegyet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 23. péntek, 20:00

A II. világháború végén eltűnt egy repülőgép a királyi ékszerekkel a fedélzetén. A kincsről egy német nőnek van pontos információja, melyet meg is oszt a rendőrséggel. Kardos doktor a nyomába ered a bűnözőknek, de most is kénytelen Ötvös Csöpi segítségét kérni a szövevényes ügy megoldásához. Végül mindenki a helyére kerül: a gyilkosok a rendőrség kezébe, Csöpi pedig a Kékszalag- vitorlásverseny rajtjába.

– Igazi izgalom, valódi humor a Balaton Színházban, Keszthelyen, ki ne hagyja!


FIGYELEM!
A HELYFOGLALÁS NEM A MEGVÁLTOTT HELYRE, HANEM ÉRKEZÉSI SORRENDBEN  TÖRTÉNIK.
MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Ajánlatunk


A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában is élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Dzsamgön Kongtrul rinpocse – Vadzsrajógini-beavatás Láma Ole Nydahl meghívására Budapestre látogat Dzsamgön Kongtrul rinpocse, a tibeti buddhizmus Karma Kagyü hagyományának egyik vonaltartója, aki a Gyémánt Út Buddhista Közösség szervezésében szeptember 21-22-én beavatást ad.

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Rudi van Dantzig – Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij A HATTYÚK TAVA Klasszikus balett három felvonásban

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!