Program


Családi Cinemusic 2021

Családi Cinemusic 2021

Az idei évben a zenekar külön hangversennyel kedveskedik a műfaj és a zenekar iránt érdeklődő családoknak, gyerekeknek, illetve azoknak, akik esetleg lemaradtak az előző esti koncert jegyvásárlási lehetőségéről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 14. vasárnap, 11:00

A Budafoki Dohnányi Zenekar CINEMUSIC koncertjei iránt mindig óriási az érdeklődés. Az idei évben a zenekar külön hangversennyel kedveskedik a műfaj és a zenekar iránt érdeklődő családoknak, gyerekeknek, illetve azoknak, akik esetleg lemaradtak az előző esti koncert jegyvásárlási lehetőségéről. A BDZ egy vasárnap délelőtti filmzenei matinéra várja közönségét. CSALÁDI CINEMUSIC – nem csak családoknak. Műsoron a zeneirodalom legjava kalandfilmekből, családi filmekből, mesefilmekből. Felcsendülnek filmzenei örökzöldek és a legújabb sikerfilmek zenéi is.

A koncert 8 éven felülieknek ajánlott.

Ha szeretne az elsők között értesülni filmzenei koncertjeinkről, csatlakozzon a BDZ Filmzene Klubhoz a Facebookon! https://www.facebook.com/groups/435512760983959

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!