Program


Családi mesejátszó,táncházszombat Karácsonyi népszokások

Családi mesejátszó,táncházszombat Karácsonyi népszokások

Karácsonyi népszokások

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 10. szombat, 10:00

CSALÁDI MESEJÁTSZÓ TÁNCHÁZSZOMBATOK – NÉPZENAKARI KÍSÉRETTEL
Minden hónap második szombatján 10.00-12.00

Könnyed, játékos kikapcsolódásra várjuk, ahol kézműves foglalkozás, hangszer bemutató, népdaltanítás, népi játékok, népviselet bemutató, tánctanítás és táncház várja a család apraja-nagyját. A családok ízelítőt kapnak az adott hónap jeles napjainak hagyományaiból, szokásaiból.

A programot tartják: Vizi Tibor és Vizi Adrienn (népi játékok, néptánc), Seresné Vizi Bernadett (kézműveskedés), Nádasdy Kálmán Alapfokú Művészeti Iskola Népzene Tanszak tanárai és tanítványaik (népzene)

Karácsonyi népszokások

Karácsonyi sürgés-forgás. Az ünnepek közeledtével egyre több a feladatunk, így jól esik a kikapcsolódás.Táncalkalmainkra olyan kezdő és haladó táncosakat várunk, akik az élőzenés táncoktatások keretében szívesen elmélyítenék ismereteiket egy-egy tájegység táncát illetően.Minél sokoldalúbbak vagyunk, annál értékesebbek leszünk, legyen ez a tánc, ami tele van tartással és érzelemmel.

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!