Program


Dévényi est

Dévényi est

Dévényi Ádám, a 2016-ban elhunyt dalszövegíró, zeneszerző életműve igazi felfedezés lehet azok számára, akik eddig csak mint az Adj helyet vagy a Közeli helyeken című dalok szerzőjeként hallottak róla.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 29. szombat, 19:00

Dévényi est - avagy "sok szép kis jelen"

Dévényi Ádám életműve vitathatatlanul a magyar könnyűzene-történet egyik csúcsteljesítménye: őszintesége, érzékenysége, szarkazmusa, humora, sajátos hangvétele egyaránt a legnagyobbak közé emeli őt.
Egy álomszerű, kicsapongó este története: a késő délutánból induló, s hajnalig tartó éjszakajárás során a dalokon keresztül megpillantjuk, megéljük újra "a sok szép kis jelent", a gyerekkort, apát, anyát, szerelmeket, földi és égi hatalmakat, jelentős és jelentéktelen, de mégis emlékezetes pillanatokat. S talán megtudunk valamit arról, hogy összeállnak-e a szilánkok valami lehetetlen, színes egésszé.

Előadják:
Hegyi Norbert
Joós Tamás
Sándorfi Bence

A koncert a Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló Programja támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Ajánló


A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!