Program


Életmódváltó Klub - Őszi évadnyitás

Életmódváltó Klub - Őszi évadnyitás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 3. szombat, 17:00

Veres Mónika asztrozófus éves előadása
Veres Mónika egy órás előadása az aktuális égi helyzetről, kiemelten az őszi és a téli időszak lehetőségeiről, feladatairól. Valamint arról, vajon mi jön azután, mi vár ránk jövő tavasszal? Milyen kardinális változás előtt áll a világ és miért? Mit tegyünk, hogy a legjobb kimenetelre tudjunk hangolni magunkat és ez lépjen be az életünkbe? Mert mindig van magas szintű megoldás! Sőt, az idei télben van egy kivételesen jó erőgyűjtési lehetőség a Mars különleges mozgása révén.

KARAKÜRT koncert
Vörösmarti Imre - dalszerző, buzuki, ének
Vörösmarti Anikó - ének
Régi fának új hajtásaként a Karakürt zenekar a magyar szellemi hagyomány útját járja, de a jövő felé tart. Tengely Föld és Ég között, híd múlt és jövő között. Vörösmarti Imre, a Vazul Vére Rockopera (és további zeneművek) szerzője hívta életre a Karakürt hangzásvilágát és szellemiségét feleségével, Vörösmarti Anikóval (videóművész) együtt. Zenéjük gyógyító és lelkesítő.

Dávid Júlia festőművész kiállítása
A magyarság őserőt hordoz, mely nagyon sok viharos történelmi kort élt meg. Ennek az őserőnek az újra feltárása és beépítése a festményeibe küldetésévé vált. A népmesék, mondák motívumai, a sámánok és táltosok örök ősi hite, a letűnt civilizációk, vándorló népcsoportok színes világa elevenedik fel. Alkotásai elsősorban a népi értékek kincsestárából merítenek.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Egy Cinemusic Ráadás koncerttel köszönjük meg az óriási érdeklődést korábban meghirdetett filmzene koncertjeink iránt.

Hajnóczy Soma, kétszeres bűvész világbajnok több, mint 40 ország közönségét bűvölte el. Számtalan TV showban jelent meg Amerikától kezdve, Franciaországon és Anglián keresztül, egészen Koreáig és Japánig. YouTube videóit több, mint 50 milliószor nézték meg, de a magyar közönség a Showder Klubból is ismerheti.

Ajánló


 A korábbi nagy sikerre való tekintettel a Mamma Mia! ismét az ország legnagyobb sportcsarnokaiban!

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!