Program


Farkasházi Réka és a Tintanyúl - Életmesék
3

Farkasházi Réka és a Tintanyúl - Életmesék

„Család, szeretet, barátság, játék, vidámság, meghittség” – a kétszeres Fonogram-díjas Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar legújabb dalainak legfontosabb gondolatai ezek.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 8. vasárnap, 11:00

Az Életmesék című album az azonos című mesekönyv mellékleteként jelenik meg idén októberben. A kiadvány különlegessége, hogy a mesék szerzője a zenekar névadója, a háromgyermekes színésznő-énekesnő: Farkasházi Réka.

A karácsonyváró koncerten a zenekar több új dalukat is bemutatja, például új születésnap-köszöntőjüket. Felcsendül a Tintanyúl-induló és az Igazi karácsony című album kedvenc slágerei. A dalokból kiderül a mézeskalács receptje és a zenekar megszámolja, hányat kell még aludni karácsonyig.

Réka és zenekarának mottója: „A Család a legnagyobb kincs!”

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!