Program


Farsangra hangoló épülettörténeti séta

Farsangra hangoló épülettörténeti séta

Hangolódjunk együtt a farsangi szezonra!

Kíváncsi, milyen bálokat rendeztek a Pesti Vigadóban? Hogy mulatott a XIX. századi pesti elit? Tudja melyik híres magyar írónk regényalakjai elevenedtek meg a Pesti Vigadó falai között? Milyen attrakciókkal szórakoztatta a közönséget a nemzeti evezős-vitorlázó egylet? Csatlakozzon épülettörténeti sétánkhoz, ismerje meg az épületet és tudjon meg többet a régmúlt bálok titkairól.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 15. szerda, 18:00

Hangolódjunk együtt a farsangi szezonra!

Kíváncsi, milyen bálokat rendeztek a Pesti Vigadóban? Hogy mulatott a XIX. századi pesti elit? Tudja melyik híres magyar írónk regényalakjai elevenedtek meg a Pesti Vigadó falai között? Milyen attrakciókkal szórakoztatta a közönséget a nemzeti evezős-vitorlázó egylet? Csatlakozzon épülettörténeti sétánkhoz, ismerje meg az épületet és tudjon meg többet a régmúlt bálok titkairól. Képzett idegenvezetőnk segítségével az épület azon részei is bejárhatók, melyek a nagyközönség számára nem, vagy csak részben látogathatók.

A séta után részt vehetnek a 19:30-kor kezdődő Honvéd Férfikar farsangi koncertjén a Pesti Vigadó Dísztermében, ahol a legjobb báli dallamok is felcsendülnek.

A koncertet külön megváltott jeggyel hallgathatják meg: https://www.jegy.hu/program/alarcok-a-honved-ferfikar-farsangi-koncertje-142315/912631

A vezetés időtartama várhatóan 60 perc

A csoport létszáma: max. 35 fő

Idegenvezető: Horváth Tímea

Találkozó: a séta előtt 15 perccel a Pesti Vigadó (Bp. V. Vigadó tér 2.) Előcsarnokában, a Jegypénztárnál.

***

További információk → Közönségszervezés:

Tel: +36 (1) 328-3320

email: turizmus@vigado.hu

Ajánlatunk


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!