Program


Fekete Ádám: Moby Dick, vagy a fehér

Fekete Ádám: Moby Dick, vagy a fehér

Regény a férfilélek pokolra-szállásáról – gyermekkorom kedvenc olvasmánya. Az őrült kapitányban nagyapámat látom, egyedül a padlásszobájában. Égünk a tettvágytól, kiaknázatlan potenciálunkba becsavarodunk. Ölni fogunk, ha ez így megy!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 13. kedd, 20:00

Nyolc darab férfi egymás agyára megy, míg Herman Melville sötét története mindannyiukat be nem darálja. Katatón jelenetek egy bálnavadász-közösség életéből, a végtelen tengeren, Fekete Ádám saját álomlabirintusában.

A kortársaim közül (30 vagyok), látom, sokan becsavarodnak, öngyilkosok lesznek. Az a tűz teremt és pusztít bennem is. Emellett: férfiak, egy hajón, összezárva! Hol a szerelem és a gyűlölet, az egymásra utaltság, a rivalizálás és a gyűlölet határa férfitestek között?

Fekete Ádám író, rendező és színész. Ez a harmadik rendezése a Trafó nagyszínpadán. Eddig saját darabjait rendezte, most egy nagy amerikai klasszikushoz nyúl. A játszók mind rendezők, írók, színészek, zenészek, a magyar színházi élet számos területéről, és azon túlról.

Szereplők:
Fehér Balázs Benő
Laboda Kornél
Egger Géza
Czukor Balázs
Zsótér Sándor  
Sipos Balázs
Kiss Rajmund
Fekete Ádám

Fordító: Szász Imre
Rendező: Fekete Ádám
Rendezőasszisztens: Garádi Gréta
Látvány: Molnár Anna
Fényterv: Bredán Máté

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!