Program


Fogj egy sétapálcát

Fogj egy sétapálcát

A Gergely Theáter ebben a produkcióban a boldog békeidők hangulatát idézi fel, dalban, táncban, kuplékkal, korabeli jelenetekkel, magánszámokkal a 30-as évek bájával és humorával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 24. szerda, 19:00

Hat kiváló művész: Heller Tamás Érdemes művész, Gergely Róbert, Némedi-Varga Tímea, Gaál Zsófi, Sövegjártó Áron és Gombás Ádám sziporkázik a színpadon és önfeledt boldogsággal sugározza azt az életérzést, amelyben a szerelem, derű és vidámság a legjellemzőbb életérzés volt a múltszázad ezen korszakában.

Többek között Márkus Alfréd örökbecsű slágerei, továbbá a Meseautó, Oda vagyok magáért, Ujjé a ligetben, Gyere te nímand és sok-sok nosztalgikus mű csendül fel a közel 70 percben.

Ajánljuk szeretettel és a sétapálcáinkat sem hagyjuk otthon.
E műsor mottója: FOGJ EGY SÉTAPÁLCÁT és LÉGY VIDÁM!

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Vajon tisztában vagyunk-e saját szexualitásunkkal? Vagy csak követjük az elvárásokat, melyeket a társadalom, barátaink, partnerünk vagy saját nemünk képviselői támasztanak velünk szemben?

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!