Program


Folkfonics zenekar: Vándordal lemezbemutató

Folkfonics zenekar: Vándordal lemezbemutató

A Folkfonics zenekar: Vándordal című második albumuk lemezbemutató koncertjén tízfős nagyzenekari felállással játszanak. A koncert helyszínén az album CD formátumban is megvásárolható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 17. péntek, 20:00

Folkfonics zenekar: Vándordal lemezbemutató

A Folkfonics zenekart konzervatóriumot és Zeneakadémiát végzett zenészek alapították. Sajátos, sokszínű zenei világukban népdalok, irodalom és saját dallamok keverednek alternatív pop-funk-swing köntösbe bújtatva, finom vonós és fúvós hangzással tarkítva. Előadásaikra éppúgy jellemző a megihletett, csendes, ülős jelleg, mint a táncra invitáló zenék.

Két karodban című első albumuk 2018. decemberében jelent meg, kiváló kritikákat kapott több zenei lapban is. A Fidelio magazin De szeretnék című dalukat a 10 legjobb József Attila feldolgozás közé választotta 2017-ben. Nagyzenekarként nyolcfős felállásban vagy akusztikus formációban lépnek fel Farkas Kriszti „Volkova” szólóéneklésével. 2019-ben dupla ifjúsági koncertet adtak akusztikus formációban a Művészetek Palotájában, valamint felléptek Kínában, a Hangzhouban megrendezett BudapestFesten.

Vendégek a lemezbamutatón:
Tóth Eszter - ének
Puskás Péter - billentyűs hangszerek

Folkfonics:
Farkas Krisztina "Volkova" - ének
Rendes Péter - gitár
Szabó Csaba -gitár
Veér Csongor - hegedű
Piller Alex - dob
Oláh Márton - fúvós hangszerek
Takács Szabolcs - basszusgitár
Kovács Tamás "Tobzi" - ütős hangszerek

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!