Program


Fülemülék éjszakája a Báránypirosító tanösvényen

Fülemülék éjszakája a Báránypirosító tanösvényen

A csillagászattal egybekötött túránk során a Báránypirosító tanösvény nagy rétjére látogatunk el. Közben pedig hallgatózunk, hiszen ebben az időszakban nagyon szépen énekelnek a Fülemülék, akár egész éjszakán át. Gyönyörködjünk a hangjukban együtt!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 6. szombat, 18:00

Fülemülék éjszakája a Báránypirosító tanösvényen

Információ, jelentkezés: Jelentkezni kizárólag online jegy vásárlása esetén lehet, a jegyet kérjük a túravezetőnek a helyszínen bemutatni (max.30 fő)

Találkozó: 18:00 óra, Fülöpházi-buckavidék (a pontos találkozási helyszín a jegyen lesz látható)

Túraleírás: A csillagászattal egybekötött túránk során a Báránypirosító tanösvény nagy rétjére látogatunk el. Közben pedig hallgatózunk, hiszen ebben az időszakban nagyon szépen énekelnek a Fülemülék, akár egész éjszakán át. Gyönyörködjünk a hangjukban együtt!

Táv: 5 km
Időtartam: 3-4 óra
Túravezető: Nagyné Grecs Anita

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Tartson velünk egy igazi házibuliba!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!