Program


Gard Nilssen Acoustic Unity (NO)

Gard Nilssen Acoustic Unity (NO)

Gard Nilssen triója azért néz tükörbe, hogy megláthassa benne a jövőbe vezető utat. Repertoárjukat a három tag közösen komponálja, újjávarázsolva az elmúlt 70 év tág értelemben vett zenetörténetét.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 28. kedd, 20:00

Lubickolnak a különféle stílusokban és hangulatokban, miközben soha nem tévesztik szem elől az összjáték, a groove, a kreativitás, a lendület és az energia fontosságát, és tág teret hagynak az improvizációnak is.

A norvég Grammyre jelölt Acoustic Unity 2014-es indulása óta három hatalmas kritikai és közönségsikert aratott albumot rögzített (Firehouse, Live In Europe és To Whom Who Buys a Record). 2022 júliusában jelent meg legújabb, hasonló ovációtól kísért lemezük, az Elastic Wave, ezúttal már a legnevesebb jazz-zenei kiadó, az ECM gondozásában. A nemzetközi jazzszcéna legizgalmasabb zenekarai közé sorolt trió Európa városain kívül Japánban, az Egyesült Államokban, Kanadában és Brazíliában is felléphetett, olyan helyeken, mint a New York-i Winterjazz vagy a brémai Jazzahead fesztivál. A trió valamennyi tagja aktív és keresett muzsikus, olyan zenészekkel és együttesekkel léptek fel, mint Django Bates, Pat Metheny, Bill Frisell, a Trondheim Jazzorkester, a Koma Saxo, Susanne Sundfør, a SKRIM, a Friends & Neighbors, a Bushman’s Revenge, Peter Evans vagy az Enemy.

Fotó: Chris Charpenel

Közreműködik:

André Roligheten - szaxofon, klarinét

Petter Eldh - nagybőgő
Gard Nilssen - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!