Program


Garden of Lights - Debrecen - 20:00-21:00
6

Garden of Lights - Debrecen - 20:00-21:00

Hurrá! Először Debrecenben a Garden of Lights varázslatos fény és multimédia-kiállítása, ahol elmerülhetünk a képzelet és a kreativitás erdejében! Az őszi, téli estéken szeretettel várunk Pinokkió világában a csodálatos ZOO Debrecenben! Gyere el a szeretteiddel és fedezz fel egy mesebeli, varázslatos helyet!

Aktuális előadások







A további időpontok megtekintéséhez kattintson ide! (66)

Emlékszel még a fából faragott kissrácra, akinek, ha hazudott, azonnal megnőtt az orra? Pinokkió csodálatos kalandja most kilép a mesekönyv, a rajzfilm világából és életre kel! Itt az ideje, hogy vele együtt kalandozz, amikor megszökik Dzsepettó mestertől, majd rablók kezére kerül, bebörtönzik, iskolába megy, szamárrá változik, aztán felfalja egy cetcápa, de a történet végére megérti, miért kell dolgoznia, tanulnia, hogyan kell szeretnie. Éld át a főszereplővel a mesét, lépj be a szeretteiddel együtt a fénymese világába és vegyél részt az izgalmas interaktív játékainkban is! Hagyd magad a képzelet szárnyán szállni! Debrecen legújabb látványossága most nagy kalandra vár!

Mi is az a Garden of Lights?
Páratlan multimédia-kiállítás, ahol csodás kertben tehetsz sétát, az utadat pedig hihetetlen látványos, élvezetes fény és hangjáték övezi – elkápráztatja az érzékeidet és hirtelen úgy érzed, te magad is a mese részévé válsz. A kiállítás lengyel megálmodói arra törekednek, hogy a Garden of Lights „fénymeséi” körbejárják a világot. Ennek keretében immár másodszor utazik hozzánk a produkció, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek kikapcsolódást nyújt az őszi-téli estékre! Nemzetközi szinten eddig többmillió látogató gyönyörködött a csodában – légy te is részese a ZOO Debrecenben! Ha pedig megcsodáltad, látogass el az előző szezonban már óriási sikert aratott budapesti Füvészkertbe, ahová ezúttal a Hupikék Törpikék kalandja hív!

Mire számíthatsz?
A ZOO Debrecenben rengeteg attrakció varázsol majd el – mesejelenetek, karakterek, remek fotópontok, emellett csodás feldíszített fákban és más zöldfelületekben is gyönyörködhetsz, de ne feledkezzünk meg az egyedi multimédiás attrakciókról sem!

Mikor jöhetsz?
A Pinokkió multimédia-kiállítás 2024. október 18. és 2025. március 2. között várja a látogatóit. Hétfőtől csütörtökig 17:00-tól 20:00-ig, péntektől vasárnapig és ünnepnapokon 17:00-tól 21:00-ig tart nyitva. Szenteste és szilveszterkor viszont a mesevilág is pihen!

Nyitvatartás
Hétfő-csütörtök: KIÁLLÍTÁS: 17.00-20.00
Péntek-vasárnap / ünnepnapok: KIÁLLÍTÁS: 17.00-21.00

További információk

FIGYELEM! A kiállításra történő bejutást csak online, előre, egzakt idősávra szólóan megváltott jegyekkel tudjuk garantáltan biztosítani, mert figyelnünk kell a kert befogadó képességére és arra is, hogy a kiállítás a látogatók számára élvezhető maradjon. A helyszínen váltott jegyek esetén a várakozás nélküli bejutást nem tudjuk biztosítani!

FIGYELEM! A megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani, cserélni, így kérünk, hogy azok megvásárlásakor mind az időpont, mind a helyszín terén figyelmesen és körültekintően járj el!

FIGYELEM! A kiállítás területére a belépés legkésőbb a napi zárás előtt 30 perccel lehetséges!

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Hurrá! Először Debrecenben a Garden of Lights varázslatos fény és multimédia-kiállítása, ahol elmerülhetünk a képzelet és a kreativitás erdejében! Az…

Hurrá! Végre újra Budapesten a Garden of Lights varázslatos fény és multimédia-kiállítása, ahol elmerülhetünk a képzelet és a kreativitás világában!…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!