Program


Gáspár Károly Trió

Gáspár Károly Trió

Gáspár Károly sokrétű zenei tevékenysége mellett a Karc FM szerkesztő-műsorvezetője és a JazzMa.hu kritikai rovatvezetője. Ezúttal triója élén tér vissza az Opus színpadára, amellyel saját kompozíciókat és jazzsztenderdeket egyaránt műsoron tart.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 7. péntek, 20:00

Zenéjükre jellemző, hogy friss és előremutató, romantikus és esztétizáló, ugyanakkor tiszteletben tartja a mainstream jazz hagyományait. A trió eddig három sikeres lemezt rögzített, amelyeken főként Gáspár Károly saját szerzeményei szerepelnek, néhány átdolgozás társaságában. A 2017-es The Outsider, illetve a 2019-es Salvation egyaránt jelölést kapott a Fonogram-díjra, a 2021-ben kijött Philosophy pedig első jazzlemezként került fel a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetségének top 40-es eladási listájára. 2022 márciusában Gáspár Károly szólózongora-albuma, a Centuries Suite is megjelent.

Közreműködik:

Gáspár Károly - zongora
Jónás Géza - nagybőgő
Bágyi Balázs - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!