Program


Grandioso - Giovanni Guzzo és az Anima Musicae

Grandioso - Giovanni Guzzo és az Anima Musicae

Világhírű hegedűművészek a Zeneakadémián
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 27. vasárnap, 19:30

Joseph Haydn: A lakatlan sziget Hob. 28/9 - nyitány
Wolfgang Amadeus Mozart: A-dúr hegedűverseny KV 219
Ludwig van Beethoven: 4., (B-dúr) szimfónia op. 60

Giovanni Guzzo (hegedű), Anima Musicae Kamarazenekar (művészeti vezető: G. Horváth László)

Haydn, Mozart, Beethoven – a bécsi klasszika örök triumvirátusa. Ők azok, akik az előttük zajló zenei folyamatokat mesteri géniuszukkal összegezték, s akik meghatározták a zenetörténet későbbi folyását. Haydn, az Eszterházán elszigetelve alkotó kifinomult művész, a klasszikus szonátaforma tökéletesítője, a szimfónia és a vonósnégyes műformájának kimunkálója. Mozart, a gyerekesen különc zseni, aki légies könnyedséggel ontotta magából az ihletett remekműveket. Beethoven, a lánglelkű forradalmár, a szenvedélyes szabadságszerető, aki művészetének komor furcsaságával döbbentette meg hallgatóságát. Három különböző karakter, amely Giovanni Guzzo hegedűművész, generációjának egyik legsokoldalúbb karizmatikus zenészének szólójával és vezényletével válik eggyé.

A Grandioso-bérlet következő koncertjei:

2023. március 2., csütörtök 19.30, Zeneakadémia Nagyterem
Sebastian Bohren és az Anima Musicae

2023. április 22., szombat 19.30, Zeneakadémia Nagyterem
Tedi Papavrami és az Anima Musicae

Bérletvásárlás az alábbi linken: https://www.jegy.hu/seasonticket/buy/225/7

Fotó: Magnus Contzen

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!