Program


Aktuális előadások



Dr. Csókay András idegsebész-főorvos megkérdőjelezhetetlen szakmai felkészültséggel gyógyít évtizedek óta. Gyógyító munkájában szívbéli Isten-hitére is támaszkodik és ezt vallja: "Arra kell gondolnom, hogy a múltam Isten irgalmasságából fakad, és ez szolgálja a jövőmet, szolgálja a hitem növekedését. Jelenemet a jövőm szolgálatába állítom, és hittel szolgálom embertársaimat orvosként is. Csak Istenhez közelítve tudunk igazán gyógyító örömöt átadni. Ez a soha nem lankadó lelkierőnk forrása - és ez egyben a boldog házasság titka is."

Az előadáson egy hivő orvos személyes tapasztalatait, legérdekesebb történeteit osztja meg az érdeklődőkkel. Fény derül arra, hogyan egyeztethető össze és hogyan egészíti ki egymást hit és tudomány, és tanúi lehetünk annak, hogyan segítik az égiek gyógyulásunkat, gyógyító munkánkat.

Ajándékozd meg magad egy gyógyító este örömével, és hangold össze az estédet egy finom és egészséges vacsorával vagy kései ebéddel a Napfényes Étteremben - amiből a program vendégei 20% kedvezményt kapnak.

Ajánló


Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Mesék és zenék mindenen túlról Operáról és balettről 10–15 éveseknek, humorral

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!