Program


Győri Filharmonikus Zenekar - Romantikus gyöngyszemek

Győri Filharmonikus Zenekar - Romantikus gyöngyszemek

A Győri Filharmonikus Zenekar a romantika nagymestereinek műveiből összeállított programmal lép a veszprémi közönség elé bérleti sorozatának második estjén.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 21. kedd, 19:00

Győri Filharmonikus Zenekar

Műsor:

Liszt F.: Les Préludes, S.97

Liszt F.: 1. (Esz-dúr) zongoraverseny, S.124

***      

J. Brahms: 4. (e-moll) szimfónia, op. 98

Közreműködik: Czene Rudolf — zongora

Vezényel: Berkes Kálmán

A Győri Filharmonikus Zenekar a romantika nagymestereinek műveiből összeállított programmal lép a veszprémi közönség elé bérleti sorozatának második estjén. Két Liszt-mű szerepel az első félidő műsorában: a nagy ívű melódiákban, hősies gesztusokban és ragyogó hangszínekben gazdag, népszerű szimfonikus költeményt, a Les Préludes-öt a zongorairodalom egyik legcsillogóbban virtuóz versenyműve követi a fiatal magyar zongoristageneráció egyik kiváló tehetsége, Czene Rudolf szólójával. Johannes Brahms utolsó szimfóniája a későromantika, egyben a szimfonikus zene egyik legnagyobb remekműve: a zenetörténeti hagyománnyal mély és élő kapcsolatban álló mester ebben a grandiózus alkotásában mintha a német zenetörténet nagy összefoglalását adná a Minnesängerektől Bachon át egészen a 18–19. századig… A hangversenyt Berkes Kálmán dirigálja.  

Ajánlatunk


Face Team Univerzum – a 20 éves Face Team első egész estés színházi előadása. Las Vegas, Kína, Franciaország, Malajzia és Németország tündöklő színterei után most végre hazánk is színházi showt kap a 20 éves születésnapját ünneplő Face Team Akrobatikus Sportszínháztól!

Ajánló


ifj. Johann Strauss A DENEVÉR Nagyoperett három felvonásban, magyar nyelven, angol és magyar felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!