Program


Hangszerelem Zenestúdió - 2. SZÜLETÉSNAPI NAGYKONCERT

Hangszerelem Zenestúdió - 2. SZÜLETÉSNAPI NAGYKONCERT

A Hangszerelem Zenestúdió 2021. tavaszán nyitotta meg kapuit Szekszárdon a pop-rock zenei műfajt kedvelő gyermekek és felnőttek számára.
A tavaly megrendezett nagysikerű születésnapi koncertet követően, arra az elhatározásra jutottak, hogy az ünneplés az idén sem maradhat el.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 28. péntek, 18:00

Ez  alkalomból rendezik meg önálló koncertjüket Szekszárdon, a Babits Mihály Kulturális Központ Rendezvénytermében, ahol vidám, örömteli pillanatokkal szeretnék megörvendeztetni a közönséget.

Színpadra lépnek hangszeres zenész csoportok, együttesek, énekes szólisták, akik nagyrészt közismert magyar, valamint külföldi dalokat adnak elő.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!