Program


Harcsa Veronika és Nora Thiele - Jazz itt!

Harcsa Veronika és Nora Thiele - Jazz itt!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 20. szerda, 19:00

Harcsa Veronika (ének), Nora Thiele (ütőhangszerek, zongora)

A rendkívül sokoldalú, a műfajok és a stílusok határterületein szívesen kísérletező művész, Harcsa Veronika az utóbbi időben intenzív zeneterápiai tanulmányokat végzett. Az itt nyert tapasztalatait előadóművészként, valamint innovatív projektek, interaktív koncertprogramok kidolgozásában is hasznosítja. Ennek egyik első állomásaként 2022 novemberében a német ütőhangszeres művésszel, hangszerépítővel és zeneszerzővel, Nora Thielével adott közös koncertet Brüsszelben. Thiele Lipcsében, zongora- és ütőhangszer-szakokon végezte zenei tanulmányait. A középkor, a reneszánsz és a korabarokk ütőhangszereinek kutatása, megszólaltatása mellett mindig is szívesen vett részt jazz- és világzenei előadásokban, saját fejlesztésű hangszerparkjának köszönhetően pedig gyakori közreműködő kísérletező szemléletű produkciókban. Új, saját kompozíciók alkotják a műsort, melyek kifejezetten azzal a koncepcióval lettek megírva, hogy a közönség be tudjon kapcsolódni a zenébe adott pontokon.

RENDEZŐ:Zeneakadémia Koncertközpont

SOROZAT: Jazz itt!

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

zenés party két részben

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

BEMUTATÓ színházterem jegyár egységesen: 2500 Ft támogatói jegy: 5000 Ft időtartam: 50 perc korosztály: 6+

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!