Program


Hogyan tegyünk boldoggá egy nőt

Hogyan tegyünk boldoggá egy nőt

Színes, szinkronizált
ausztrál filmdráma, 107 perc
Rendező: RENÉE WEBSTER
Szereplők: SALLY PHILLIPS, HAYLEY MCELHINNEY, CAROLINE BRAZIER

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 19. szerda, 19:30

Gina egy egészen különleges ajándékot kap barátnőitől az ötvenedik születésnapjára. Amikor beállít hozzá félmeztelenül egy fiatal, piszkosul jóképű srác, aki a következő két órában minden vágyát kész kielégíteni, a nő kapva kap az alkalmon: kitakaríttatja vele az egész házat, pincétől a padlásig. És ekkor Gina ráeszmél, hát nem ez az, amire minden nő vágyik? Egy szexi takarítóbrigád, amely lesi minden kívánságát.

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció, amely közvetlenül Franciaországból érkezik, a háború utáni korszak legnagyobb francia dalai előtt tiszteleg.Tartson velünk a Paris The Show előadásán, ahol a zene, a romantika és Párizs szelleme egy felejthetetlen színházi utazásban elevenedik meg.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!