Program


Homburg herceg
7

Homburg herceg

Különleges utazás a tudatalatti mélyére

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 11. kedd, 19:00

Heinrich von Kleist: Homburg hercege

Az ifjú Homburg herceg szenvedélyesen éli életét, impulzív, türelmetlen becsvágyó és érzelmes. Elvekből és pátoszból szőtt világképe maga köré hajlítja a valóságot. Rokonszenvesen élhetetlen. Élhetetlenül rokonszenves. Megszegi a parancsot és sikerre viszi a csatát, de ezért olyan árat kell fizetnie, amit ép ésszel nem képes felfogni. Az egész általa kialakított világ, összeomlik. Semmi sem az, aminek hitte. Senki sem olyan amilyennek gondolta. Mi van az illúziókon túl? Ha elveszíti minden érték a tartalmát, hogyan lehet tovább élni? Homburg nem ismeri ki magát az emberi és hatalmi viszonyok útvesztőjében. Számára láthatatlan az erő, mely lassan felőrli. Egy másik világba él, de a felelőséget, nem annak a szabályai szerint kell vállalnia.

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!