Program


Ignác - A lelkek lovagja

Ignác - A lelkek lovagja

Egy kardforgató lovag – aki aztán fegyverét Szűz Máriának ajánlja fel. Egy középkori szívtipró – aki megtérése után lemond a házaséletről, és papnak, szerzetesnek áll. Egy nem különösebben népszerű szent – aki társaival megalapítja napjaink egyik legnagyobb szerzetesrendjét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 28. kedd, 19:00

Vizy Márton - Tóth Dávid Ágoston: Ignác – A lelkek lovagja

A jezsuiták 2021-2022-ben ünneplik alapítójuk, Loyolai Ignác megtérésének 500., illetve szentté avatásának 400. évfordulóját. A kettős jubileum kiemelt eseményeként a miskolci Fényi Gyula jezsuita gimnázium Magis kórusa az Erkel Színházban is előadja Vizy Márton és Tóth Dávid Ágoston Ignác – A lelkek lovagja című musicaljét. A darab modern, humorral teli, fülbemászó dallamokkal mutatja be a rendalapító életútját.

További részletek: https://jezsuita.hu/szent-ignac-musical/

Az előadás több száz diák és tanáraik önkéntes munkája révén valósul meg. Ha a mérsékelt jegyáron felül is támogatná a darab színpadra állítását, adományát az alábbi oldalon ajánlhatja fel: adomany.jezsu.hu

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!