Program


JAMIE WINCHESTER és HRUTKA RÓBERT WOOD and STRINGS Közreműködik: MENDELSSOHN KAMARAZENEKAR

JAMIE WINCHESTER és HRUTKA RÓBERT WOOD and STRINGS Közreműködik: MENDELSSOHN KAMARAZENEKAR

Jamie Winchester estek a Jezsuita Templomkertben
A koncertek 18:30-kor kezdődnek. Esőhelyszín: Veszprémi Petőfi Színház

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 15. péntek, 18:30

JAMIE WINCHESTER és HRUTKA RÓBERT WOOD and STRINGS
Közreműködik: MENDELSSOHN KAMARAZENEKAR

Lassan 20 évvel ezelőtt támadt a gondolat Jamie Winchester és Hrutka Róbert fejében, hogy dalaikat szimfonikus zenekari kísérettel vigyék színpadra. Így született meg 2004-ben az első Wood & Strings koncert, ami akkora sikert aratott a közönség körében, hogy később ebből az anyagból született a zenekar harmadik albuma. A sok helyen áthangszerelt dalok igazi kuriózumnak számítottak a zenekar és a közönség számára is. A közönség nyomásának eleget téve most újra összeáll a banda és három évvel az utolsó közös koncert után, a Mendelssohn Kamarazenekarral karöltve, ismét színpadra állítják ezt a különleges hangulatú előadást.

Jamie Winchester - ének, gitár
Hrutka Róbert - gitár
Galambos Zoltán - billentyűk
Giret Gábor - basszusgitár
Borlai Gergő - dob
Dely Domonkos - percussion, vokál
Közreműködik a Mendelssohn Kamarazenekar

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!