Program


Aktuális előadások



A Just for Fun együttest eredetileg 2020-ban alakítottam hivatásos klasszikus zenész barátaimmal, akiket szintén vonzott a jazz, és játszottak más társműfajokat is. Ahogy a nevünk is mutatja, „csak szórakozásból”: a magunk örömére kezdtünk muzsikálni, ám a belépő új tagok és a repertoár bővülése egye nagyobb érdeklődésre tartott számot. Legutóbb Budapest ikonikus jazzklubjában, az IF-ben léptünk fel, valamint visszahívtak bennünket a belvárosi Szabolcsi Bence Zeneiskola dísztermébe is koncertet adni. A jazz örökzöldeken kívül funky, jazz-pop, szamba, bossa nova, és main-stream jazzszámokat is játszunk, valamint saját kompozíció és klasszikus zenei átdolgozás is van a repertoárunkon.

Ezen az estén meghívásunkra velünk lesz egy igazi sztárvendég, az első „Megasztár”-ban feltűnt Schmidt Barbara énekesnő, aki azóta is töretlen sikerrel szerepel a színpadokon.
Reméljük, hogy a színes programmal elérjük, ami a mottónk – „just for fun” -, és jól fognak szórakozni.
Az együttes nevében – Novotny Tibor

Az együttes tagjai:
Novotny Tibor vibrafon (MÁV Szimfonikusok egykori ütőszólamvezetője, a Ragtime Band egyik alapító tagja, kamara- és stúdiózenész)
Ludvig Rezső billentyűs hangszerek (Rock Színház, Siesta zenekar, óceánjárók zongoristája)
Kiss László gitár (a jazz tanszak elvégzése után Hollandiában muzsikált, majd itthon rendezvényzenekarban és duóban is szerepelt)
Uher-Győrfi Bálint tenor szaxofon és klarinét (a jazzfőiskola elvégzése után saját együttesén kívül, számos más formációnak is a tagja, keresett jazzmuzsikus, zenepedagógus)
Vázsonyi János alt szaxofon (a hazai jazzvilág emblematikus alakja, aki nem csak a jazzben, hanem egyéb társműfajokban is nagy sikerrel szerepel; jelenleg is több formációban dolgozik)
Földváry Balázs nagybőgő (a klasszikus és jazz műfajokban is otthonosan mozgó „all-round” zenész, hivatásos nagyzenekar és több jazzformáció állandó tagja, keresett stúdiózenész)
Heinfarth György dob (évekig élt Hollandiában és ott számos jazzegyüttesben játszott, itthon a jazz mellett más műfajt játszó együttesekben is dolgozik)
Az est ütős vendége Fehér Tamás (latin-amerikai zenét játszó együttesek konga, bongo és ritmushangszer játékosa)

Ajánló


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

Havasi Balázs zongoraművész újra a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet 2024. augusztus 10-én!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!