Program


Jónás Vera Experiment Trió - Várkert Akusztik

Jónás Vera Experiment Trió - Várkert Akusztik

Közelebb a közönséghez a Várkert Akusztikkal! Népszerű zenei sorozatunk a bensőséges zenei hangulatok kedvelőinek oázisává vált. Exkluzív koncertjeinken népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból vagy feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel zenei színpadunkra, hogy hangszereikre koncentrálva hozzák közelebb zenéjüket a…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 19. péntek, 19:00

.A Fonogram-, és Artisjus-díjas Jónás Vera dalaival behúz egyedi világába. Zenéjével egyszerre ringat el és tüzel fel, míg dalszövegei a belső utazásoktól indulva a világ történéseire való reflexióig széles spektrumon mozognak. A folyamatosan új utakat kereső, friss megközelítésekkel és hangzásokkal kísérletező énekesnő-dalszerző Várnai Szilvia billentyűs és Bécsy Bence gitáros közreműködésével a tavaly megjelent HOLD című nagylemez legjobb dalai mellett a korai, kísérletezőbb időszak felvételeit is elhozza a Várkert Bazárba.

 

Ajánlatunk


A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!