Program


Jótékonysági Gála

Jótékonysági Gála

A Károli Gáspár Református Egyetem a Magyar Református Szeretetszolgálattal és az Új Társadalom Szalonnal közös jótékonysági estet rendez Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész közreműködésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 15. csütörtök, 18:00

A rendezvény célja, hogy a belépőjegyek árából befolyt összegből hazai árvákat és nehéz körülmények között élő nagycsaládosokat támogasson.

A jótékonysági koncert kiemelt fellépője Magyarország egyik legkiválóbb zongoraművésze, Balázs János Kossuth-, Liszt- és Prima-díjas érdemes művész.

A rendezvényt fellépésével megtiszteli Pápai Erika Jászai Mari-díjas színművész és Nemcsák Károly Érdemes- és kiváló művész, a József Attila Színház igazgatója.

A szervezők, a koncertet követően, állófogadás keretében köszönik meg a támogatásokat a La Fiesta Party Service együttműködésével.

Találkozzunk az esten, legyen ön is támogató.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!