Program


Káin és Ábel

Káin és Ábel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 22. hétfő, 19:00

Káin és Ábel 1977-ben született a legsötétebb romániai diktatúra idején. Sütő András a bibliai testvérpár sorsából bontja ki a lázadó ember problematikáját. A mindenkori hatalom és az egyén konfliktusa, a zsarnoksághoz való viszonyulás lehetőségei jelennek meg a műben. “Ebben a drámában nem a halandó küzd a halhatatlan Istennel. Ilyen egyenlőtlenségben nem jöhet létre igazi konfliktus. Ebben a drámában az Édenből kivetett, múlandóságra ítélt emberek, férfiak, nők, szülők és gyermekek vergődnek emberi szenvedélyek hullámai között” – írta erről a szerző.

Sütő András örököseinek az engedélyét a Hofra Kft. közvetítette. A Salgótarján Színházáért Egyesület és a Zenthe Ferenc Színház közös produkciója.

 

Káin – Kecskés Alexisz

Ábel – Móczár Bence

Arabella – Házi Anita

Éva – Hege Veronika

Ádám – Máté Krisztián

rendező: Kis Domonkos Márk (Jászai Mari díjas)

dramaturg: Sándor Zoltán

díszlet- és jelmeztervező: Pallós Nelli

rendezőasszisztens: Gyetvai Viktória

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!