Program


Aktuális előadások



A program Latin Rock és Pop zene legnagyobb slágereit szólaltatja meg újrahangszerelve és majdnem új dalokká alakítva: így lesznek a dalok a klasszikus zene, a jazz, a bossa nova, a soul és még több féle műfaj mesteri ötvözetei.
Az emberi énekhanghoz és zongorához igazított átdolgozások bensőséges, színes és képzeletgazdag atmoszférát teremtenek, amelyben a zene szárnyain élhetjük át érzelmein széles skáláját.
Marianne és Sebastián mindketten Mexikóvárosban születtek, de két teljesen különböző zenei világból érkeznek. Marianne hosszú ideje a Latin-amerikai popzene szárja, négy CD produkcióval a SONY Records-nál és számos ikonikus film spanyol szinkronizálásával. Sebastián pedig most szerezte meg mesterfokozatát klasszikus zongoristaként a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, ahol a legmagasabb kitüntetéssel végzett, és többször is díjat nyert nemzeti és nemzetközi versenyeken előadásaiért. E különböző világok, de közös gyökerek fúziója hozta létre ezt a koncertet, ahol tapasztalataik találkoznak, hogy különleges elegyük elvarázsolja a hazai közönséget is.

Ajándékozd meg magad a felhőtlen pihenés és teljes kikapcsolódás örömével, és hangold össze vasárnapi programodat egy koncerthez illő finom és egészséges vacsorával vagy kései ebéddel a Napfényes Étteremben - amiből a koncert vendégei 20% kedvezményt kapnak.

Ajánló


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli - a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!