Program


KONCZ ZSUZSA – Szabadnak születtél

KONCZ ZSUZSA – Szabadnak születtél

A magyar popzene egyik ikonja, Koncz Zsuzsa ad koncertet zenekarával a Dohány utcai zsinagógában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 4. vasárnap, 20:00

24. Zsidó Kulturális Fesztivál
2022. szeptember 4-12.

KONCZ ZSUZSA – Szabadnak születtél

A művésznő a mai napig aktív, folyamatosan koncertezik, új dalokat és albumokat ad ki. A pandémia alatt készült el a „Szabadnak születtél” című, negyvenkettedik stúdióalbuma, amely a megjelenés után rögtön aranylemez is lett. A korong 11 dala javarészt új kompozíció, de egy régebbi Fonográf-dal feldolgozása és a legendás Szeretni valakit valamiért című duett új verziója is helyet kapott a lemezen. A dalok többségének szövegét Bródy János írta, a zenéket Gerendás Péter, Maróthy Zoltán és Tolcsvay László szerezték. A lemez egyik különlegessége a 2019-ben Kulka Jánossal készült duett.

Koncz Zsuzsa az est során nagyszerű zenekarának kíséretében adja elő legújabb lemezének dalait, de felcsendülnek majd a mindenki által ismert slágerek is, mint például a Ha én rózsa volnék, az Ég és föld között, vagy a Jöjj, kedvesem. A művésznő személye és a generációkon átívelő dalai felejthetetlen élményt nyújtanak egy igazán csodálatos helyszínen.

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!
* Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!