Program


Magyar Nemzeti Balettintézet vizsgakoncert

Magyar Nemzeti Balettintézet vizsgakoncert

Legkisebb táncosaink megmérettetése

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 12. vasárnap, 11:00

A Magyar Nemzeti Balettintézet immáron 6. évada működik, az elmúlt évek alatt az első növendékek már ifjú hölgyekké cseperedtek, komoly tánctudással rendelkeznek. Nagy örömünkre érkezik az utánpótlás is, mára már 6 évfolyamon és 4 előkészítő csoportban tanulnak a gyermekek óvodás kortól. Az elmúlt két évben a járvány miatt nem valósulhatott meg ez az örömünnep, így még nagyobb lelkesedéssel készülnek mesterek és növendékek, hogy egy gála keretében megmutassák mindazt, amit tudnak, tanultak. A fergeteges műsor alapja a klasszikus balett, de sztepp, modern tánc, karaktertánc és néptánc is színesíti a műsort, melyre szeretettel várjuk a rokonokat, barátokat és minden táncszerető embert.

Művészeti vezető: Radine Dace

Mesterek: Chernakova Olga, Csere Éva, Gyarmati Zsófia,Kirejko Dmitrij Taraszovics, Konstantinova Anastasiia, Kovács Dénes, Kőszegi Katalin, Mráz Kornélia, Pavlova Tamara, Radina Dace, Stáry Katalin, Szakács Attila, Tarasova Kateryna, Vetési Adrienn

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!