Program


MESETÚRA - A három nyúl

MESETÚRA - A három nyúl

verses erdőjárás nyuszikkal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 11. vasárnap, 10:00

MESETÚRA: A HÁROM NYÚL
A séta időtartama 60 perc.

A Csokonai15 havi rendszerességgel tartott Mesetúrái során felfedezzük a Tizenötödik kerület parkjait, kiserdőit és sétaútvonalait. Ezúttal az erdőben teszünk sétát.Találkozópont: Újpalotai kiserdő – a Parkerdő melletti tisztáson (a parkoló, illetve a Szentmihályi utat átszelő zebra mögött)

Az egyes séták pontos helyszínei és a találkozópontok meghirdetése kapcsán kérjük figyelje a csokonai15.hu weboldalt, illetve azon eseményeinket és a Csokonai15 közösségi média felületét.

A Marica bábszínháza produkciója, Sz. Nagy Mária előadásában.

Ajánlatunk


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!