Program


"Miskolci gyökerek" - Aranyosi Péter és Vida Péter közös estje

"Miskolci gyökerek" - Aranyosi Péter és Vida Péter közös estje

A 2 Péter még középiskolai tanulmányaik idejéből ismerik egymást, erre utal a “A miskolci gyökerek” cím is. Ráadásul ennek a címnek Aranyosi Péter szerint van egy kis áthallása is.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 31. szombat, 18:00

“Vida Péterrel nagyon régóta ismerjük egymást, mondhatni barátok vagyunk. Az is közös bennünk, hogy mindketten megkaptuk a Karinthy-gyűrűt. A miskolci gyökerek egy párhuzamos életrajz, ami kettőnk életéről szól. Péter amellett, hogy szaval és énekel is, főleg azt mutatja be, hogy milyen a művészvilág, én pedig olyan történeteket hozok, amelyek inkább az átlagember életét jellemzik. Az előadást egy közös kabaré jelenettel zárjuk, ami szintén kapcsolódik kettőnkhöz.”

Ajánlatunk


Ki ne ismerné Hamupipőke, az árva leány történetét, akit gonosz mostohája és mostohatestvérei elnyomnak, akinek arcocskáját összekormozzák, toprongyosan járatják, mégis ő nyeri el a herceg szívét? A Hamupipőke a világ egyik legismertebb története. Már az ókori Egyiptomban felbukkant, de kínai változata is ismert.

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

André Rieu 2025. november 28-án és 29-én visszatér Budapestre, hogy lenyűgözze közönségét egy látványos új show-val az MVM Dome-ban. A világhírű "keringő király" Johann Strauss Zenekarával és nemzetközi szólistákkal egy felejthetetlen estét ígér.

Ajánló


Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!