Program


Nagy Emma Quintet feat. Harcsa Veronika - Jazz itt! -

Nagy Emma Quintet feat. Harcsa Veronika - Jazz itt! -

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 12. szerda, 19:00

Nagy Emma (ének)
Cseh Péter (gitár)
Oláh Krisztián (zongora)
Dénes Ábel (bőgő)
Klausz Ádám (dob)
vendég: Harcsa Veronika (ének)

Ugyan az együttes öt tagja sok mindenben különbözik egymástól, már a kezdetektől fogva érezték, hogy sikeresen tudnak egységként működni zeneileg és emberileg is. A hangzásuk formálásában fontos tényező a kísérletező szellem, a szerzeményekben egyenlő hangsúllyal kapnak helyet kemény dobgroove-ok, szabad improvizációk, dal formájú kortárs kompozíciók és egyéb megoldások. Ezzel a sokszínűséggel igyekeznek nem öncélúak lenni, hanem annak érdekét szolgálni, hogy a színpadon a kamarazenélés minél mélyebb rétegeibe jussanak el. Olykor hangosan, máskor pedig halkan. Az ötödik születésnapját ünneplő zenekar rövid idő alatt járt be hosszú utat. A rengeteg hazai koncert mellett versenyek és fesztiválfellépések alkalmával jártak Olaszországban, Lengyelországban, Spanyolországban és Szlovákiában. A bemutatkozó Set to face (2018) és a Low frequency oscillator (2020) után harmadik, Synced című lemezük 2022 tavaszán jelent meg a rangos svájci kiadó, a Unit Records gondozásában. A születésnapi koncerten a Zeneakadémia színpadán a zenekar vendége Harcsa Veronika lesz.

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

TÁMOGATÓ: Nemzeti Kulturális Alap, Magyar Művészeti Akadémia

Ajánlatunk


Táncdráma Petőfi Sándor születésének 200.évfordulójára

Coleman és Valene, az apjukat nemrég egy különös baleset folytán elvesztett testvérpár egy Isten háta mögötti ír faluban, annak is a legszélén él. A nagy bánat közepette – amelyben a masszív alkoholista helyi pap, Welsh atya szeretne nekik vigaszt nyújtani – mindennapjaik nagy része egymás bosszantásával, hergelésével, átverésével és idegesítésével telik.

Ajánló


Az előadás a 2022-es év elsöprő sikerének bizonyult: 2500 néző tapsolt neki Siófokon, 1600 fős közönség ünnepelte Fertőrákoson és 20…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!