Program


Nem leszek a játékszered
5

Nem leszek a játékszered

Magyarország – 60-as évek. 1966-ban volt az első Táncdalfesztivál. Kovács Kati énekelte: „Én nem leszek sohasem a játékszered…” Megosztott első helyezést nyert (Toldy Máriával). Az idősebbek Koós János-, Korda György-, Toldy Mária-pártiakra szakadtak szét, a formálódó beatnemzedék Illés-, Metró-, Omega-, Kovács Kati-rajongókra.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 3. hétfő, 19:00

Előadás hossza: 1 óra szünet nélkül

NEM LESZEK A JÁTÉKSZERED

Slágermese a 60-as évekről élőzenével

Magyarország – 60-as évek. 1966-ban volt az első Táncdalfesztivál. Kovács Kati énekelte: „Én nem leszek sohasem a játékszered…” Megosztott első helyezést nyert (Toldy Máriával). Az idősebbek Koós János-, Korda György-, Toldy Mária-pártiakra szakadtak szét, a formálódó beatnemzedék Illés-, Metró-, Omega-, Kovács Kati-rajongókra. 1966-tól megjelentek a Centrum áruházak is. Konfekció volt „Ez a divat” módra. A gyárakban pedig az egyenrend egyenruhái. A miénk volt „legvidámabb barakk” a szocialista országok között. A Nem leszek a játékszered koncertszínházi előadásunk egykori slágerekkel mesél el egy történetet. Két énekes színésznő, öt zenész és a Bartók Színház tánctagozata közösen idézik elénk a már letűnt, de máig ható kort és annak hangulatát. 

Az előadásban szereplő betétdalok szerzői: Bágya András, G.Dénes György,Gyulai Gaál János, Hajnal István, Horváth Jenő, László Endre, Polgár Tibor, Tomsits Rudolf az Umpa ügynökség engedélyével kerültek előadásra

Szereplők: Kecskés Tímea, Siménfalvy Ágota

Táncművészek: Bánházy Eszter, Deák Bálint, Hahn Jusztina Sára, Halmosi Dzsenifer, Jaklics Liliána, Perger Balázs, Péter Szilvia, Széchenyi Krisztián, Zolja Adél, Végső Zsolt (Munkavezető szerepében)

Zenekar: Tótin Katalin (zongora), Tótin István (klarinét), Kis Alexandra (brácsa), Károlyi Dóra (cselló), Müller Tamás (dob)

Zenei vezető: Farkas Bence 

Látványtervező: Rákay Tamás

Jelmeztervező asszisztens: Jaklics Liliána  

Koreográfus: Dunaveczki Éva

Koreográfusasszisztens: Perger Balázs 

Dramaturg: Balassa Eszter

Rendezőasszisztens: Szekeres Petra

Rendező: Csadi Zoltán

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Vásároljon komplex élményt, tekintse át ajánlatainkat! Rendelje meg előre az ebéd- vagy vacsoramenüt, vagy válasszon étel- és ital vouchereink közül!

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!