Program


Nemzeti Összetartozás Napja CARAMEL – ÖRÖMZENE

Nemzeti Összetartozás Napja CARAMEL – ÖRÖMZENE

Szimfonikus gálakoncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 4. szombat, 20:00

Nemzeti Összetartozás Napja
CARAMEL – ÖRÖMZENE
(esőnap: június 9.)

Molnár Ferenc Caramel produkciója évről-évre szívhez szóló, megható és katartikus élményt nyújt a közönségnek, akik a felcsendülő dalokat álló tapssal jutalmazzák a Margitsziget színpadán. Caramel 2022-ben, az Összetartozás Napján hasonlóan lenyűgöző, mégis megújult produkcióval várja a közönséget, új dalokkal, új zenei elemekkel kiegészítve lép majd színpadra.

A Margitszigeti Színház minden évben különös figyelmet fordít az ünnepek méltó produkciókkal történő közös megélésére, a jelentős évfordulókról való meghitt megemlékezésekre. A nemzeti összetartozás napja sorsunk egyik legmeghatározóbb évfordulója minden évben. A trianoni békeszerződés hírére 1920-ban megszólaltak a harangok, az emberek gyászruhába öltöztek, temették Magyarországot. Három és fél millió ember rekedt határainkon túlra. Caramel nagyszabású koncertje méltó emlékezés lesz Magyarország legszebb szabadtéri színpadán, az énekes szeretetről, hitről és magyarságról szóló dalaival. Szívhezszóló szövegei, őszinte és tiszta személyisége mély érzéseket kelt közönségében, koncertjeiről feltöltődve, szeretettel a szívében távozik mindenki.

Caramel azok közé a művészek közé tartozik, aki hagyományosan minden nyáron nagyszabású és különleges koncertet adnak a Margitszigeti Színházban.

Aki legutóbbi, SIMFONICA II című koncertjén ott volt, nem feledi!

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!