Program


Nyomozószoba - Élő logikai társasjáték 5-9 fő részére, országszerte
4

Nyomozószoba - Élő logikai társasjáték 5-9 fő részére, országszerte

Új generációs, élő társasjáték! Ötvözi a közkedvelt szabadulószobák feladatait, krimi játékaink izgalmával így egy komplex, fordulatokkal teli programot tudunk nyújtani, nagy csapatok számára is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:01

A céljuk kettős: kinyitni az összes zárat és megoldani egy rég elfeledett gyilkosságot. Így dupla szórakozást rejtettünk egyetlen játékba! A program az alábbi városokban érhető el: Budapest, Debrecen, Eger, Esztergom, Kecskemét, Győr, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A program 18 éves kortól javasolt.

Az Élmény időtartama
A játék időtartama 120 perc.

Létszám
Az ár minimum 5 fő, de maximum 9 fő részvételét tartalmazza.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!